Previous
 • Welkom

  Dus heeft u binnen kort een feestje? Buurtbarbecue, verjaardag, bedrijfsfeest enz.. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want catering is een ambacht, goede catering is een kunst. Bij Henkstent is de klant altijd koning en dat ziet u niet alleen terug in de kwaliteit van onze producten maar ook in ons aanbod. Want wij willen van uw feesten en partijen een onvergetelijke gebeurtenis maken. Bij Henkstent kunt u terecht voor partytenten op maat voor elke gelegenheid ook kunt u bij ons terecht voor barbecue pakketten met of zonder bbq, salades, warme en koude buffetten en allerlei accessoires om uw feest compleet te maken (bijv. statafels, soepketels etc.).

 • Salades

  Als het nu gaat om een huzarensalade of een zalmsalade Henkstent heeft u de keuze uit vele soorten.

  Vanaf €3- pp minimale afname 5 personen.

 • Soepen

  Een verjaardag of tuinfeest etc ,een kopje soep gaat er altijd wel in henkstent heeft diverse soorten soep.

  Afname vanaf 5 liter inclusief stokbrood en kruiden boter en soepketel.

 • BBQ

  Wilt u gezellig barbecueën met familie en vrienden? Geeft u een tuinfeest? Organiseer jij een straatfeest? Sluiten jullie een sportseizoen af met een barbecue-party?

  Vanaf 15 personen gebruik van de BBQ Gratis.

 • Catering

  Heeft u geen zin om zelf achter het fornuis te staan en wilt u toch goed voor de dag komen met de heerlijkste warme gerechten of frisse salades? Dan bent u bij henkstent aan het juiste adres.

  Vanaf 5 personen

Next
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

BBQ verhuur Friesland

 

BBQ verhuur FrieslandWij als Nederlanders vinden de barbecue met mooi weer erg gezellig en vooral erg lekker. Heel leuk allemaal. Maar het brengt wel een hoop geregel met zich mee, zoals boodschappen doen, voorbereidingen en het schoonmaken achteraf.  U kan dit allemaal zelf gaan doen maar wat is handiger? Bij Henkstent kan u snel een heerlijke BBQ huren met of zonder vlees. Met of zonder gas het kan allemaal. Henkstent brengt het bij u. Bij de BBQ verhuur Friesland van Henkstent staat kwaliteit voorop.

Wilt u gezellig barbecueën met familie en vrienden? Geeft u een tuinfeest? Organiseert u een straatfeest? Sluit u  een sportseizoen af met een barbecue-party? Vanaf 12 personen gebruik van de BBQ Gratis.

Voor een compleet en actueel overzicht van ons volledige assortiment verwijzen we u graag naar onze shop. U zult dan zien wij niet alleen uw partner zijn voor bbq verhuur alleen. Wij helpen u namelijk graag met de volledige aankleding van uw feest. Wanneer u Henkstent inschakeld, dan bent u ervan verzekerd dat uw feestdag succesvol zal zijn. Het is namelijk ons streven om uw feest zo compleet mogelijk te maken.

 

 

 

BBQ verhuur Friesland - buffetten BBQ verhuur Friesland - BBQ  BBQ verhuur Friesland - Hapjes