Previous
 • Welkom

  Dus heeft u binnen kort een feestje? Buurtbarbecue, verjaardag, bedrijfsfeest enz.. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want catering is een ambacht, goede catering is een kunst. Bij Henkstent is de klant altijd koning en dat ziet u niet alleen terug in de kwaliteit van onze producten maar ook in ons aanbod. Want wij willen van uw feesten en partijen een onvergetelijke gebeurtenis maken. Bij Henkstent kunt u terecht voor partytenten op maat voor elke gelegenheid ook kunt u bij ons terecht voor barbecue pakketten met of zonder bbq, salades, warme en koude buffetten en allerlei accessoires om uw feest compleet te maken (bijv. statafels, soepketels etc.).

 • Salades

  Als het nu gaat om een huzarensalade of een zalmsalade Henkstent heeft u de keuze uit vele soorten.

  Vanaf €3- pp minimale afname 5 personen.

 • Soepen

  Een verjaardag of tuinfeest etc ,een kopje soep gaat er altijd wel in henkstent heeft diverse soorten soep.

  Afname vanaf 5 liter inclusief stokbrood en kruiden boter en soepketel.

 • BBQ

  Wilt u gezellig barbecueën met familie en vrienden? Geeft u een tuinfeest? Organiseer jij een straatfeest? Sluiten jullie een sportseizoen af met een barbecue-party?

  Vanaf 15 personen gebruik van de BBQ Gratis.

 • Catering

  Heeft u geen zin om zelf achter het fornuis te staan en wilt u toch goed voor de dag komen met de heerlijkste warme gerechten of frisse salades? Dan bent u bij henkstent aan het juiste adres.

  Vanaf 5 personen

Next
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Tentverhuur Friesland

 

Tentverhuur Friesland

Bij Henkstent ben je op het goede adres om een tent te huren in Friesland en omstreken.

Laat het geplande feest niet zomaar in het water vallen, de tenten beschermen u tegen regen, maar ook tegen teveel zon. Ook al wilt u er niet aan denken. Het kan toch een vervelende situatie opleveren.
Is uw huis te klein voor het complete geplande feest? Of wil u het hele feest buiten vieren en niet afhankelijk zijn het weer. Of onze tenten kunnen een plekje zijn voor de rokers onder ons. Op onze verhuur pagina, kan u onze tenten bekijken. Staat uw tent er niet bij? Geen nood, neem contact met ons op en wij regelen voor u de gevraagde tent. De tenten kunnen gekoppeld worden. Niks is onmogelijk bij Henkstent.

Tentverhuur Friesland, Henkstent is gelegen in Nijbeets. Een perfecte uitvalbasis centraal in Friesland gelegen. Dichtbij Boorbergum, Beetsterzwaag, Aldeboarn, Drachten, Heerenveen, Gorredijk, Tijnje, Grou, etc.  Onze tentenverhuur en catering vullen elkaar perfect aan waardoor wij in staat zijn om u een totaalconcept te leveren. Dat kan maar hoeft niet, u kan ook afzonderlijk gebruik maken van onze diensten. Neem snel een kijkje in onze webshop.

 

 

Tentverhuur friesland - bufetten Tentverhuur friesland - BBQ Tentverhuur friesland - Catering Tentverhuur friesland - Hapjes