Previous
 • Welkom

  Dus heeft u binnen kort een feestje? Buurtbarbecue, verjaardag, bedrijfsfeest enz.. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want catering is een ambacht, goede catering is een kunst. Bij Henkstent is de klant altijd koning en dat ziet u niet alleen terug in de kwaliteit van onze producten maar ook in ons aanbod. Want wij willen van uw feesten en partijen een onvergetelijke gebeurtenis maken. Bij Henkstent kunt u terecht voor partytenten op maat voor elke gelegenheid ook kunt u bij ons terecht voor barbecue pakketten met of zonder bbq, salades, warme en koude buffetten en allerlei accessoires om uw feest compleet te maken (bijv. statafels, soepketels etc.).

 • Salades

  Als het nu gaat om een huzarensalade of een zalmsalade Henkstent heeft u de keuze uit vele soorten.

  Vanaf €3- pp minimale afname 5 personen.

 • Soepen

  Een verjaardag of tuinfeest etc ,een kopje soep gaat er altijd wel in henkstent heeft diverse soorten soep.

  Afname vanaf 5 liter inclusief stokbrood en kruiden boter en soepketel.

 • BBQ

  Wilt u gezellig barbecueën met familie en vrienden? Geeft u een tuinfeest? Organiseer jij een straatfeest? Sluiten jullie een sportseizoen af met een barbecue-party?

  Vanaf 15 personen gebruik van de BBQ Gratis.

 • Catering

  Heeft u geen zin om zelf achter het fornuis te staan en wilt u toch goed voor de dag komen met de heerlijkste warme gerechten of frisse salades? Dan bent u bij henkstent aan het juiste adres.

  Vanaf 5 personen

Next
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Over ons

Henkstent, partytenten verhuur en catering in Nij Beets

Catering is een ambacht, goede catering een kunst! Wij beheersen zowel het ambacht als de kunst om van uw feesten en partijen onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Catering van de hoogste kwaliteit én uitgebreid verhuurassortiment

We onderscheiden ons met maximale aandacht voor detail. Bij Henkstent is de klant altijd koning en dat ziet u niet alleen terug in de kwaliteit van onze producten, maar ook in ons totaalaanbod. Daarmee komen we tegemoet aan de veelgehoorde wens om één aanspreekpunt te hebben. U kunt bij ons terecht voor de catering van alle typen kleinschalige evenementen.

Maatwerk is bij ons standaard!

Henkstent houdt niet alleen van lekker en gezond eten maar ook van maatwerk. Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

We zijn gevestigd in Nij Beets en vanuit dat prachtige plaatsje in Friesland voorzien we u in van alles wat bijdraagt aan een geslaagd feest. We zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Met het contactformulier op deze site vraagt u alle gewenste informatie aan, maar een telefoontje naar Henkstent kan natuurlijk ook. U kunt natuurlijk ook altijd een vrijblijvende offerte door ons laten uitbrengen. We laten u graag kennismaken met onze visie op catering.