Previous
 • Welkom

  Dus heeft u binnen kort een feestje? Buurtbarbecue, verjaardag, bedrijfsfeest enz.. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want catering is een ambacht, goede catering is een kunst. Bij Henkstent is de klant altijd koning en dat ziet u niet alleen terug in de kwaliteit van onze producten maar ook in ons aanbod. Want wij willen van uw feesten en partijen een onvergetelijke gebeurtenis maken. Bij Henkstent kunt u terecht voor partytenten op maat voor elke gelegenheid ook kunt u bij ons terecht voor barbecue pakketten met of zonder bbq, salades, warme en koude buffetten en allerlei accessoires om uw feest compleet te maken (bijv. statafels, soepketels etc.).

 • Salades

  Als het nu gaat om een huzarensalade of een zalmsalade Henkstent heeft u de keuze uit vele soorten.

  Vanaf €3- pp minimale afname 5 personen.

 • Soepen

  Een verjaardag of tuinfeest etc ,een kopje soep gaat er altijd wel in henkstent heeft diverse soorten soep.

  Afname vanaf 5 liter inclusief stokbrood en kruiden boter en soepketel.

 • BBQ

  Wilt u gezellig barbecueën met familie en vrienden? Geeft u een tuinfeest? Organiseer jij een straatfeest? Sluiten jullie een sportseizoen af met een barbecue-party?

  Vanaf 15 personen gebruik van de BBQ Gratis.

 • Catering

  Heeft u geen zin om zelf achter het fornuis te staan en wilt u toch goed voor de dag komen met de heerlijkste warme gerechten of frisse salades? Dan bent u bij henkstent aan het juiste adres.

  Vanaf 5 personen

Next
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Catering Friesland

U wil een tuinfeest, partij of andere happening verzorgen? Henkstent kan de complete catering in Friesland voor u regelen.  Geen gebeurtenis is voor te klein of te groot.  Het organiseren van deze festiviteiten vereist onze deskundigheid. Het luisteren naar uw wensen, aandacht voor uw situatie: dat is de kracht van ons bedrijf. Al onze producten worden vers en ambachtelijk bereid. Catering Friesland betekend:

– Bedrijfspresentaties, productpresentaties
– Vergaderingen, meetings
– Personeelsavonden, bedrijfsuitjes en personeelsfeesten
– Openingen, recepties, jubilea
– Cursussen, workshops, themadagen
– Bedrijfslunch, buffetten en overwerkmaaltijden
– Verhuur benodigdheden

Voor iedere gelegenheid kan u bij ons dus terecht. Verwacht u 10 of 1000 gasten? Henkstent is flexibel voor alle catering gebeurtenissen in Friesland. Henkstent is gelegen in Nij beets. Een perfecte uitvalbasis centraal in Friesland gelegen. Dichtbij Boorbergum, Beetsterzwaag, Aldeboarn, Drachten, Heerenveen, Gorredijk, Tijnje, Grou, etc.

U kan alles online bestellen bij ons. Staat uw artikel niet op de website? Geen nood, neem contact met ons op. Henkstent kan alles voor u regelen.

Verhuur catering Friesland


U heeft iets te vieren en wil dit graag thuis of juist ergens anders vieren. Kijk op onze verhuur pagina en bestel direct online.

Broodjes catering Friesland


Maak uw keuze op de broodjes pagina. Alles kan online besteld worden. Catering friesland, bij ons staat kwaliteit voorop.

Catering Friesland - bufetten Catering Friesland - BBQ Catering Friesland - Catering Catering Friesland - Hapjes