Previous
 • Welkom

  Dus heeft u binnen kort een feestje? Buurtbarbecue, verjaardag, bedrijfsfeest enz.. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want catering is een ambacht, goede catering is een kunst. Bij Henkstent is de klant altijd koning en dat ziet u niet alleen terug in de kwaliteit van onze producten maar ook in ons aanbod. Want wij willen van uw feesten en partijen een onvergetelijke gebeurtenis maken. Bij Henkstent kunt u terecht voor partytenten op maat voor elke gelegenheid ook kunt u bij ons terecht voor barbecue pakketten met of zonder bbq, salades, warme en koude buffetten en allerlei accessoires om uw feest compleet te maken (bijv. statafels, soepketels etc.).

 • Salades

  Als het nu gaat om een huzarensalade of een zalmsalade Henkstent heeft u de keuze uit vele soorten.

  Vanaf €3- pp minimale afname 5 personen.

 • Soepen

  Een verjaardag of tuinfeest etc ,een kopje soep gaat er altijd wel in henkstent heeft diverse soorten soep.

  Afname vanaf 5 liter inclusief stokbrood en kruiden boter en soepketel.

 • BBQ

  Wilt u gezellig barbecueën met familie en vrienden? Geeft u een tuinfeest? Organiseer jij een straatfeest? Sluiten jullie een sportseizoen af met een barbecue-party?

  Vanaf 15 personen gebruik van de BBQ Gratis.

 • Catering

  Heeft u geen zin om zelf achter het fornuis te staan en wilt u toch goed voor de dag komen met de heerlijkste warme gerechten of frisse salades? Dan bent u bij henkstent aan het juiste adres.

  Vanaf 5 personen

Next
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Voorwaarden

Algemene Huur Voorwaarden

Verhuurder : Henkstent Nij Beets , gevestigd Dorpsstraat 37 te Nij Beets
Huurder : Iedere ( potentiële ) wederpartij van de verhuurder

Download hier de PDF versie.

 

Toepasselijkheid

Deze voorwaarde is van toepassing op iedere offerte , bestelling of aanbieding van de verhuurder en op iedere overeenkomst tussen verhuurder en huurder, behoudens en voor zover door verhuurder schriftelijk van deze voorwaarde is afgeweken, met uitsluiting van door huurder gehanteerde algemene voorwaarden.

Aansprakelijkheid/ Schade

Huurder is aansprakelijk voor het huur materiaal gedurende de hele huurperiode, welke is overeengekomen met de verhuurder. Vanaf het moment van terbeschikkingstelling van de huur materialen is de huurder volledig aansprakelijk voor verlies, beschadigingen, diefstal, brand- en of stormschade, breuk en iedere kwaliteitsvermindering van de huurmaterialen door welke oorzaak dan ook. De huurder is verplicht alle hieruit voortvloeiende schade aan de verhuurder te vergoeden. De schade wordt bij ophalen of terugkomst door de verhuurder vastgesteld en aan de huurder meegedeeld. Bij breuk en of vermissing berekenen wij de vervangingswaarde en de bijkomende kosten zoals verzend kosten van artikelen of ophaalkosten van de artikelen en de duur van de reparatie aan de artikelen.
De verhuurder heeft het recht om tot 2 dagen na het retour brengen van de verhuurartikelen nog aanspraak te maken op de huurder bij het constateren van schade. De huurder blijft ten alle tijde aansprakelijk voor de tent ook als deze door de verhuurder is opgebouwd.

Borg

Op iedere gehuurde tent zit een borg van € 50,00 De borg van € 50,00 krijgt u retour bij het schoon, droog en onbeschadigd inleveren van de tent. Is de tent niet schoon of droog dan worden hiervoor € 50,00 per tent aan schoonmaak kosten gerekend dit wordt met uw borg verrekend. Op alle overige overige huur artikelen zit een borg van € 50,00 per bestelling. De borg krijgt u retour bij het schoon, droog en onbeschadigd inleveren van de artikelen. Zijn de artikelen niet schoon dan wordt hiervoor € 20,00 aan schoonmaakkosten berekend.

Betaling

De betaling dient contant te worden voldaan bij afhalen , bezorgen of per bank na factuur. Afhankelijk wat door huurder en verhuurder is overeengekomen.

Annulering

Indien de huurder 2 dagen of korter voor de dag ter beschikkingstelling van de gehuurde artikelen annuleert bedragen de annuleringskosten 50% van de totale huurprijs welke is overeengekomen.

Verzekering

De tenten en overige artikelen zijn alleen verzekerd in opslag van de verhuurder. De tenten en overige artikelen zijn tijdens bezit van de huurder niet verzekerd. Huurder dient hiervoor zelf zorg te dragen. Huurder dient hieromtrent zelf contact op te nemen met zijn verzekeringsmaatschappij voor een eventuele tijdelijke evenementen verzekering!

De verhuurder is in geen enkel geval aansprakelijk voor schade of letsel aan derden, ( roerende en /of onroerende ) goederen, dieren . Ook niet als de partytent en andere materialen door de verhuurder is opgebouwd.

Ingebruikname

In onze partytenten mogen geen hitte bronnen worden gezet. Onder hitte bronnen worden verstaan kooktoestellen, barbecue, vuurkorven, fakkels e.d.
Huurder dient de partytent op een zoveel mogelijke vlakke ondergrond te plaatsen. De partytent dient op alle 4 de hoeken met bijgeleverde scheerlijnen vast gezet te worden.
Bij hardere wind en op bestrating dienen er gewichten om de staanders te worden geplaatst.

Overmacht

Onder overmacht wordt verstaan omstandigheden die de nakoming van de overeenkomst verhinderen, die niet aan de verhuurder zijn toe te rekenen. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan , stormachtig weer, vorst ( transport ) vertraging.